Boosterprik

Een extra prik voor de volledige bevolking. Bewaar artikel in Mijn Nieuws.


Latest Tweets Twitter In 2021

Iedereen krijgt boosterprik.

. Dat heeft minister De. Wanneer welk vaccin wat als je weigert en zijn bijwerkingen dezelfde. De Hoge Gezondheidsraad HGR ziet op de dag van vandaag geen wetenschappelijke ondersteuning voor een algemene boosterprik voor iedereen onder de 65 jaar.

Imagesvgxml Deel via WhatsApp imagesvgxml Deel via Twitter imagesvgxml Deel via Facebook imagesvgxml Deel via LinkedIn imagesvgxml Deel via E-mail. Ziekenhuispersoneel kan vanaf volgende week al een boosterprik krijgen. De boosterprik met het coronavaccin wordt toch sneller uitgedeeld.

Van onze correspondent 10 nov 1828. De ministers van Volksgezondheid hebben zaterdag beslist dat het zorgpersoneel een extra dosis van een coronavaccin of boosterprik zal krijgen. Boosterprik na AstraZeneca- of JohnsonJohnson-vaccin op tafel De Hoge Gezondheidsraad zit dinsdagochtend samen over een advies omtrent de boosterprik voor wie ingeënt is met de coronavaccins van.

Registreer nu en lees. Wie het JohnsonJohnson -vaccin van Janssen. In Vlaanderen kregen tot nu toe 350000 inwoners of 53 procent van de volledige bevolking al een boosterprik.

De 85-plussers kregen al de meeste boosterprikken in. Mogelijk sneller boosterprik ook voor Janssen-jongeren.


Pin On Wereldnieuws 15 09 2021

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel