Juventus Logo Nieuw

Dit logo zal de club op de voetbalshirts dragen vanaf het seizoen 2017-2018. Juventus heeft maandagavond voor heel ophef gezorgd.


New Juventus Logo 4k Logo Juventus Football Serie A Italy Turin Sepak Bola Juventus Pemain Sepak Bola

De Italiaanse topclub verruilt het karakteristieke logo dat sinds 2004 werd gebruikt voor een modernere variant.

Juventus logo nieuw. De Italiaanse grootmacht maakte via Twitter het nieuwe logo van Juventus bekend en kreeg een grote lading kritiek te verwerken. Juventus presenteerde maandagavond een nieuw logo. Advertentie Dé Fanshop voor Juventus Kleding in Nederland.

Dat valt op zn zachtst gezegd niet helemaal goed bij de fans. Some of them are transparent png. Advertentie Je nieuwe Juventus items voor 22u besteld bij Voetbaldirectnl vandaag verzonden.

Dat is ook logisch. Bestellingen op maandag tm vrijdag voor 12u besteld worden dezelfde dag nog geleverd. Association football teams in italy.

Gewaagde keuze of logische zet. Juventus Logo Nieuw logo Juventus valt niet in goede aarde bij fans. Maandag 16 januari 2017 om 2251 Dominic Mostert.

Het minimalistische logo doet de bekende verticale witte en zwarten lijnen in de ban. Er is de laatste dagen veel commotie over het nieuwe minimalistische logo van Juventus. Juventus heeft maandagavond een nieuw clublogo gepresenteerd.

Een nieuw logo Ongetwijfeld zal je dit nieuws ook gelezen hebben. Juventus heeft vanavond een nieuw logo gepresenteerd. En als het om voetbalclubs gaat dan heb je te maken met een achterban die nogal gehecht is aan alles wat met de club te maken heeft.

Op het eerste oog lijkt deze keuze onwerkelijk en valt deze ook niet goed. Juventus verbaast met nieuw logo. Nieuw logo voor Juventus.

Nieuw logo Juventus valt niet in goede aarde bij fans. De Oude Dame maakte het nieuwe logo bekend tijdens een speciale ceremonie in Turijn. De Italiaanse recordkampioen presenteerde een nieuw clublogo.

De reacties op social media waren op zn zachtst gezegd niet al te positief. Is dit een 1 april-grap. Trainingspakken tenues en meer.

Nieuw logo Juventus. Juventus heeft maandagavond een nieuw clublogo gepresenteerd. Juventus verrast met nieuw logo en stuit supporters tegen de borst.

Fans niet blij met nieuw logo Juventus Maarten rubbereend 17-01-2017 1424 print Gisteravond presenteerde de Italiaanse voetbalclub Juventus haar nieuwe logo en daar was niet iedereen blij mee. Op Twitter maken de fans van de club hun ongenoegen kenbaar. Contact logo juventus on messenger.

En daar is best wel wat commotie over. The now old juventus logo had absolutely nothing to fix. Advertentie Je nieuwe Juventus items voor 22u besteld bij Voetbaldirectnl vandaag verzonden.

Profiteer van gratis verzending. Profiteer van gratis verzending. De Italiaanse voetbalclub Juventus heeft een nieuw logo.

Het nieuwe logo is het. Juventus heeft maandagavond tijdens een groots aangekondigd live-event een ingrijpende verandering doorgevoerd. Juventus or juve is an icon of european football.

De Italiaanse topploeg met notabene als bijnaam de Oude Dame koos voor een erg jong embleem dat meer wegheeft van het logo van een nachtclub dan van een 120 jaar oude voetbalclub. Vandaag heeft Juventus namelijk een nieuw logo gepresenteerd. Voetbalclub Juventus wordt ook wel de Oude Dame La Vecchia Senora genoemd.

Logos zijn de spreekwoordelijke hoge bomen van het design zoals Edo van Dijk van EdenSpiekermann het onlangs stelde. Opgericht in 1897 op Genoa 1893 na de oudste club van Italië. Trainingspakken tenues en meer.

Het nieuwe logo bevat niet meer het steigerende paard uit het wapen van Turijn en is ook niet meer ovaal. Advertentie Maak zelf uw logo online door te kiezen uit duizenden ontwerpen. Waarom Juventus van het klassieke logo naar een iets moderner logo is overgestapt is de vraag.

Juventus wil haar traditionele logo dat in de afgelopen 120 jaar kleine veranderingen heeft ondergaan compleet veranderen. Advertentie Maak zelf uw logo online door te kiezen uit duizenden ontwerpen. Misschien wel van Europa.

Maar nu ook de club met het modernste logo van het land.


Juventus Logo Juventus Wallpapers Juventus Juventus Logo


Juventus Logo Iphone Wallpaper Hd Juventus Wallpapers Juventus Juventus Logo


640 Gambar Gambar Logo Juventus 2019 Terkini Juventus Gambar Sepak Bola


Juventus Logo Evolutie Geschiedenis En Betekenis


Juventus 3d Logo Wallpaper Football Wallpapers Hd Bola Kaki 3d Logo Juventus


Juventus Onthult Nieuw Logo En Het Is Moeilijk Om Iemand Te Vinden Die Positief Reageert Default Hln Be


Juventus Logo Redesign Juventus Juventus Logo Logo Redesign


Rebranding Voetbalclub Juventus


Fans Niet Blij Met Nieuw En Smartphonevriendelijk Logo Juventus Nos


Waarom Het Nieuwe Logo Van Juventus Een Stap Voorwaarts Is


How To Avoid A Rebranding Disaster Lessons From The Sports World Juventus Juventus Logo Logo


Pin On Forza Juve


Juventus Logo 2019 Juventus Juventus Wallpapers Juventus Logo


Juventus Onthult Nieuw Logo En Het Is Moeilijk Om Iemand Te Vinden Die Positief Reageert Default Hln Be


Juventus Juventus Logo Logo


Nieuw Logo Juventus Is Dit Een 1 April Grap De Volkskrant


Https Www Behance Net Gallery 13508131 Football Team Typography Juventus Football Team Football


Pin On Tee Public


Download Gambar Gambar Unik Juventus Terbaru Juventus Gambar Sepak Bola

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel